Demon Slayer Sezona 2 Epizoda 4 Odgođen; Potvrđen novi datum izlaska

Obožavatelji Ubojica demona bit će tužno saznati da je Demon Slayer Season 2 Episode 4 odgođena, ali je određen novi datum izlaska. Uvijek postoji jedan dan u rasporedu emitiranja animea koji svaki obožavatelj očekuje. Nedjelje su neslužbeno poznate kao 'Dani ubojice demona' idućih nekoliko mjeseci, a na rasporedu vikenda dominira fantastični anime.

Međutim, s potvrdom da je 2. sezona Demon Slayer doživjela odgodu prve epizode, obožavatelji mega-serije morat će pronaći nešto drugo kako bi popunili tu rupu u obliku Tanjira u svom rasporedu sljedeći tjedan.

Ubojica demona, sezona 2, epizoda 4 ODGOĐENO!

Nažalost, Demon Slayer Season 2 Episode 4 je odgođen, a anime se neće prikazivati ​​31. listopada kako je prvobitno planirano.Budući da je epizoda odgođena na japanskim televizijskim mrežama, neće biti dostupna za streamanje online na izvorni datum izlaska putem streaming kuća kao što su Crunchyroll i Funimation.

Kašnjenje je zbog činjenice da će umjesto toga televizijske mreže prenositi izbore za Zastupnički dom Japana. i nije se mogao pronaći zamjenski programski blok.

Demon Slayer Sezona 2 Epizoda 4 Datum emitiranja na FUNimation i Crunchyroll

Iako će Demon Slayer, sezona 2, epizoda 4, biti dostupna na FUNimation i Crunchyroll 13. studenog 2021., međunarodni obožavatelji morat će pričekati još tjedan dana. Inače, datum izlaska Demon Slayer, sezona 2, epizoda 3 na Crunchyroll i FUNimation ostaje nedjelja, 24. listopada 2021.

Više o 'Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc' iz 2. sezone ubojice demona

Radnja se odvija u Japanu tijekom Taisho ere kada demoni predstavljaju ozbiljnu opasnost za čovječanstvo. Mali mladić po imenu Kamado Tanjiro, s druge strane, nije svjestan okolnosti. Sa svojom obitelji živi mirno u Highlandu. Tanjiro je jedini vlasnik obitelji nakon očeve smrti. Mladić se zaposlio u prodaji drvenog ugljena u obližnjoj zajednici. Nakon što je prodao drveni ugljen, jednog dana je zakasnio. Kao rezultat toga, jedan stariji čovjek u podnožju planine zamoli ga da provede noć s njim. Kada je u pitanju Tanjiro, on prihvaća želju starijeg čovjeka.

Sljedećeg jutra Tanjiro se vraća svojoj kući. Međutim, njegov se svijet okrenuo naglavačke kada je vidio ubojstvo cijele svoje obitelji. Njegov stariji brat otkrio je svoju sestru Nezuko, koja je još bila živa. Međutim, nije bila baš najboljeg zdravlja. Kao posljedica toga, Tanjiro i njezina ozlijeđena sestra odlaze u najbližu bolnicu da traže liječničku pomoć. Sve se promijenilo kada se njegova sestra počela pretvarati u čudovište. Nezuko krene za svojim starijim bratom čim se pretvori u čudovište.

Sakonji Urokodaki, Giyuov učitelj, naučio ga je kako biti ubojica demona, a Tomioka želi da ga Tanjiro posjeti. Kao rezultat toga, posjećuje Urokodaki, gdje uči kako se boriti protiv demona koristeći Urokodakijevu tehniku ​​'disanja vode'. Nakon što je završio obuku i položio test, Tanjiro je certificiran kao ubojica demona. Zatim su on i njegova sestra krenuli u misiju borbe protiv strašnih čudovišta tražeći tragove Muzanu, mozgu. Muzan je predak svih demona jer je jedini sposoban čovjeka pretvoriti u zastrašujuće čudovište.

Također pročitajte: Platinum End Epizoda 4 Datum izlaska na Crunchyroll i spojleri