Datum izlaska 4. sezone Legacies; Zadirkivana smrt glavnog lika

Ostavštine je druga spin-off emisija vrlo popularne i omiljene fantasy teen-drame pod nazivom Vampirski dnevnici koji se temelji na istoimenoj seriji knjiga L J Smitha. Nazvan je prvi spin-off Originali a u njemu je bio glavni lik Hope Mikaelson iz Legacesa. Matt Davis, koji je igrao ulogu Alarica Saltzmana u Vampirski dnevnici nastavlja igrati ovu ulogu u Ostavštine . Sve ove emisije kreira Julie Plec. U ovom članku ćemo raspravljati o 4. sezoni Naslijeđa.

“Ostavštine” američka je tinejdžerska dramska emisija koja je premijerno prikazana na The CW 25. listopada 2018. Prati istu nadnaravnu temu kao i njezini prethodnici Vampirski dnevnici i Originali . Obje ove emisije bile su veliki hitovi među gledateljima i do danas imaju vrlo jaku bazu obožavatelja, iako su emisije završile prije nekoliko godina. Ova vjerna baza obožavatelja je sada stigla Ostavštine također. Obožavateljima je drago vidjeti neke od svojih omiljenih likova nakon toliko vremena, a također navijaju za njihov omiljeni tribrid Hope Mikaelson. Ostavštine trenutno imaju 3 sezone.

Premisa

Ostavštine slijedite Hope Mikaelson, kćer Klausa Mikaelsona i Hayley Marshall. Klaus Mikaelson je prvi hibrid vukodlaka i vampira, a Hayley Marshall je alfa jedne od najjačih krvnih loza vukodlaka. Hope je također vještica, što je čini tribridnom - jedinom svoje vrste. Nakon tužne smrti oba roditelja i strica u Originali , 17-godišnjakinja se pridružuje Salvatore školi za mlade i darovite koju vode Alaric Saltzman i Caroline Forbes. Ova škola pruža siguran prostor za nadnaravna bića gdje mogu usavršavati svoje magične sposobnosti i naučiti ih kontrolirati u sigurnom okruženju.Naslijeđe, sezona 4 - Radnja, najava i drugi detalji

Sezona 3 od Ostavštine premijerno je prikazan 21. siječnja 2021. U veljači 2021. produžio ju je The CW za četvrtu sezonu Legacies. Obožavatelji se nadaju kako će Hope ove sezone prihvatiti svoj pravi oblik, vampirski. Da bi postala vampir, morala bi umrijeti; a budući da ona već ima vampirsku krv u svom sustavu, ona će se preobraziti u vampira i time postati besmrtna.

Trailer 4. sezone Naslijeđe

Prvi trailer za Ostavštine 4. sezona je pala prošli tjedan otkrivajući da Hopeina budućnost izgleda prilično neizvjesna.

Trailer nagovještava smrt jednog od likova. Hoće li to biti Hope? Hoće li se preobraziti u vampira i postati besmrtna? Ili će ovo biti posljednja sezona showa?

Obožavatelji imaju puno pitanja! Ali uskoro će im biti odgovoreno.

Naslijeđe, sezona 4: Povratak glumaca

Većina od Ostavštine Glumačka ekipa će glumiti u sezoni 4.

Danielle Rose Russell kao Hope Mikaelson

Matthew Davis kao Alaric Saltzman

Kaylee Bryant kao Josie

Jenny Boyd kao Lizzie

Aria Shahghasemi kao Landon Kirby

Chris Lee kao Kaleb

Ben Levin kao Jed

Quincy Fouse kao vampir MG i

Leo Howard kao Ethan

Ostavštine Četvrtu sezonu vodit će Julie Plec, Leslie Morgenstein i Brett Matthews.

Datum izlaska i gdje ga možete pogledati

Ostavštine 4. sezona izlazi 14. listopada 2021. na The CW! Također ga možete streamati na Amazon Prime Video.