Datum izlaska 3. sezone Konosube; Najavljena nova sezona?

UVOD

Dakle... jeste li ljubitelj shounen animea? Volite li s vremena na vrijeme vidjeti neke opake trenutke heroja-beats-zlikovaca? Ne? Dakle, voliš Isekai? Nije i to? što je onda s komedijom? Nadnaravno? Harem? da... većina nas voli ovaj shounen, Isekai, komediju, harem ili nadnaravne stvari, zar ne? Sada, za one koji nisu gledali 'Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku O!' ili ukratko' Konosuba “, trebali biste znati da je to nesavršena kombinacija žanrova kao što su Shounen, Harem, nadnaravno, komedija i što sve ne? a oni koji su to vidjeli, vi ste zaista 'Čovjek od kulture'.

Jadni Kazuma i sretni mi... taj kamion-Kun nas je sve udario tako jako da više ne možemo napustiti Isekai svijet zajedno s Kazumom (ovo se događa unutar 5 minuta od početka pa nemojte to shvatiti kao spojler).

O OVOM ANIMUKao što je prije opisano, 18. srpnja 2021. na Twitteru smo vidjeli izjavu kreatora da rade na 3. sezoni Konosube ili najvjerojatnije spin-offu/filmu. Sada se zapitajte… nakon što ste čuli ovu vijest, zar se ne uzbuđujete? Oh, cijelo vrijeme si bio uzbuđen, baš kao i svi mi. Ali držite svoje konje.. budući da nema službenih vijesti o ETA-u 3. sezone Konosube i rečeno je da je rad na produkciji tek počeo, možemo očekivati ​​da ćemo vidjeti ove majmunske glave kako se petljaju okolo u prvom kvartalu iz 2022. godine.

PARCELA ZA KONOSUBU 3. SEZONU

prve dvije sezone pokrile su prva 4 sveska LN-a, a Legend of Chrimson pokrila je 5. Dakle, ako anime prati LN na vrlo autentičan način, sezona 3 Konosube će pokrivati ​​vol.6 i vol.7. Očekivana priča? Ne, stari, previše je zanimljivo da bi se pokvarilo. Samo naprijed i pročitaj LN. Uostalom, zašto vas netko drugi razmaziti kad to možete sami pokvariti, zar ne?

Ln je zaključen sa 17 svezaka i ako se tako nastavi, trebat će još 5 sezona ili manje ako između njih uključimo i filmove. Pa, kakve to uopće ima veze? Neka to odluče studiji.