Datum izlaska 2. sezone za Netflix Ahiru No Sora potvrđen je za 2022.

Trenutno, u našem svijetu animea, imamo velike razgovore o, Ahiru No Sora ! Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju drugi dio serije! Znatiželja među gledateljima za drugu sezonu Ahiru No Sora raste iz dana u dan. To nas dovodi do današnje rasprave. Ostanite s nama kako biste saznali sve o Ahiru No Sori sezoni 2!

Kada će biti objavljena 2. sezona Ahiru No Sora?

Zapravo nemamo jedan čvrst datum izlaska za Ahiru No Sora 2. sezonu! No, očekujemo da će drugi dio emisije svratiti sljedeće godine, točnije u jesen 2022. U vijestima je već nekoliko mjeseci. Također smo čuli da je serija trenutno u izradi! Stoga možete očekivati ​​da ćete Ahiru No Sora sezonu 2 vidjeti do kraja sljedeće godine, 2020. To je sjajna sportska anime serija za prepijanje. Svakako pogledajte prvi dio emisije, ako ga još niste pogledali!

Anime sportska serija, Ahiru No Sora, adaptacija je prekrasne manga serije koju je napisao Takeshi Hinata. Manga je vrlo poznata među ljubiteljima mange vani. Prva sezona animea lansirana je prije 2 godine. Točnije, emisija je emitirana 2. listopada 2019. Sezona je završena 30. rujna 2020.

Pa, ako pogledate mangu, vidjet ćete da ima ukupno 51 svezak uključen u japansku knjigu! Ali od svih svezaka, samo 18 je pokriveno. Stoga nam je ostalo još puno priča za pokriće! Mislimo da nam je na putu drugi nastavak serije!

Nabavite pregled prve sezone serije Ahiru No Sora!

Sportska anime serija, Ahiru No Sora, usredotočena je na 15-godišnjeg tinejdžera po imenu Sora. Sanja da bude najbolji košarkaš i radi na svom snu od djetinjstva. Vrlo je odlučan postići svoj cilj. Učinit će sve da svoj san ostvari! On je sjajan igrač, ali mu nedostaje ono presudno što je jako važno za dobrog košarkaša. On nema dobru visinu! Ali ne može biti košarkaš s niskom visinom!

Sora ni na koji način neće dopustiti da problem visine uništi njegov konačni san! Tako počinje njegov trud. Vježba dan i noć kako bi poboljšao svoje vještine i sposobnosti. No, uskoro će mu u životu ispasti problem, kada bude primljen u novu školu! Kao i u prethodnoj školi, i ovdje se pridružuje košarkaškom klubu kako bi ostvario svoj i mamin san.

Također pročitajte: Mob Psycho 100 3. sezona službeno najavljena; Datum izlaska 2022

No, izgleda da ga članovi kluba baš i ne vole toliko! Morao se suočiti s mnogo maltretiranja u klubu zbog svoje niske visine. Unatoč maltretiranju, ništa nije bilo između njegove strasti prema igri. Ali to ga nije spriječilo da zablista! Da biste upoznali cijelu seriju, morate osobno pogledati prvu sezonu anime showa.