Datum izlaska 2. sezone stjuardesa; Pogledajte novu glumačku postavu

Uvod

Jeste li ikada čuli za seriju “BoJack Horseman”? Što ste osjećali dok ste ovo gledali? Tamno? Jeste li se smijali nekim scenama? Pa… bit je u tome da ako ste voljeli tu seriju, iako je drugačijeg stila, trebali biste voljeti “Stuju stjuarda”. Riječ je o američkoj TV emisiji tipa misteriozni triler mračne komedije. Adaptirajući istoimeni roman koji je napisao Chris Bohjalian 2018., Steve Yockey kreirao je ovu TV emisiju. S Kaley Cuoco, 1. sezona stjuardesa emitirana je na HBO Maxu 26. studenog 2020. Emisija je odmah pozvana na obnovu u prosincu 2020. Sada će se 2. sezona stjuardesa emitirati u 3. tromjesečju 2022. godine.

O seriji

Prije nego što uđemo u raspravu o 2. sezoni Stjuardese, za one koji je još nisu vidjeli, napravimo kratak sinopsis. Cassie Bowden, američka stjuardesa voli biti bezobzirna dok je pijana u vrijeme svog posla i voli provoditi vrijeme s potpunim strancima, posebno sa svojim putnicima. Sada, ovo na vrijeme, pronalazi je u hotelskoj sobi u Bangkoku ujutro nakon mamurluka od prošle noći. Tada saznaje da je mrtav muškarac s prerezanim grlom u njezinoj sobi bio putnik s njenog sinoćnjeg leta. Umjesto da zove policiju, ona se svega riješi jer se bojala i kasnije se pridružuje drugim ekipama. No na kraju je progoni FBI i dok je pitana o ovoj stvari ne može se sjetiti ničega osim mutnih vizija i bljeskova iz te noći što dovodi do njezine zbunjenosti oko toga tko je stvarni ubojica.Očekivana glumačka ekipa stjuardese, 2. sezona

Sada, kada dolazi u postavu stjuardese 2. sezone, Mo McRae će se pojaviti kao Benjamin Berry, agent CIA-e koji će vjerojatno imati lošu praksu da bude malo blizak sa svojim podanicima. JJ Soria i Callie Hernandez pojavit će se kao Esteban i Gabrielle Diaz. Gabrielle je pomalo vruća, a problemi s bijesom čine njezin posao puno problematičnijim. Esteban je poput njezinog aluminijskog omota koji štiti svoju djevojku, ali u isto vrijeme postaje vruć poput nje.

Glumci, uključujući Jessie Ennis kao Jenny, Mae Martin kao Grace St. James, Cheryl Hines kao Dot Karlson, Margaret Cho kao Utada, Shohreh Aghdashloo kao Brenda, i Santiago Cabrera kao Marco, ponovit će svoje uloge u stjuardesnoj sezoni 2. Veterani iz sezona 1, kao Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz i Rosie Perez zajedno s TR Knight, Yasha Jackson i Audrey Grace Marshall također će se vratiti.

Očekivana radnja za 2. sezonu stjuardesa

Dakle, na kraju, dok govorimo o zapletu 2. sezone Stjuardese, prema dosad objavljenim teaserima iz HBO Maxa, Kaley Cuoco će voditi svoj 'najbolji trijezni život' dajući joj vrijeme kao sredstvo CIA-e u LA-u. U drugoj sezoni Cassie slučajno postaje svjedok još jednog ubojstva dok je na poslu preko noći što joj čini stvari još kompliciranijima dok je umiješa u još jedan zločin od međunarodnog značaja.

Druga sezona stjuardesa snimat će se u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku, a nakon završetka svih postprodukcijskih radova, bit će emitirana 2022. na HBO Maxu.