Datum izlaska 2. sezone Euphoria HBO Max potvrdila je Zendaya nakon lansiranja trailera

Euforija Druga sezona konačno će biti objavljena. Nakon dugog čekanja, ovo je zaista dobra vijest za ovu novu godinu. Doznajmo više detalja o izdanju serije.Euphoria sezona 1 premijerno je prikazana 16. lipnja 2019. Serija je dobila pozitivne kritike publike. Ubrzo nakon uspjeha prve sezone, objavljena je najava za sljedeću sezonu. Euphoria sezona 2 premijerno će se prikazati 9. siječnja 2022. Prvoj seriji prethodile su dvije specijalne epizode emitirane prije otprilike dvanaest mjeseci.

Euphoria sezona 2 će se premijerno prikazivati ​​na HBO-u i HBO Maxu u 21 sat po istočnom vremenu svake nedjelje od 9. siječnja 2022. U seriji ima ukupno osam epizoda. Prva sezona serije također je emitirana na HBO-u i HBO Maxu. Prva sezona imala je ukupno deset epizoda od čega su dvije specijalne epizode premijerno prikazane prošle godine.Radnja nastavka navodi da će se priča vrtjeti oko sedamnaestogodišnje djevojčice Rue. U ovoj ćemo sezoni vidjeti kako Rue uravnotežuje svoj život. U prvoj sezoni svjedočili smo povratku Rue s rehabilitacije u svoj dom. Upoznaje Jules, novu djevojku u svojoj školi. Na kraju se zaljubi u nju. Međutim, stvari su se počele zakomplicirati nakon što je Jules otkrila da gaji osjećaje prema nekom drugom. Na kraju, Rue zamoli Jules da pobjegne iz grada, ali ona to poriče i to Rue opet dovodi u drogu. Bilo bi zanimljivo vidjeti Ruein život i kako se snalazi nakon što se suočila s ljubavnim gubitkom.

Glavni lik Euphoria Rue glumila je Zendaya. Pored nje Hunter Schafer kao Jules, Sydney Sweeney kao Cassie, Jacob Elordi kao Nate, Maude Apatow kao Lexi, Alexa Demie kao Maddy, Barbie Ferreira kao Kat, Javon Walton kao Ashtray, Angus Cloud kao Fezco, Nika King kao Leslie, Algee Smith kao Chris, Storm Reid kao Gia i Austin Abrams kao Ethan također su bili dio serije.

Prije nekoliko dana objavljen je trailer druge sezone. To daje jasnu predodžbu o tome kakav će zaplet biti. Nova sezona bavit će se više srednjoškolskim akcijama i pitanjima trgovine drogom.

U prošlosti su Euphoria uspoređivali s poznatom emisijom Skins iz 2000-ih. U obje emisije bilo je mnogo sličnosti. Obojica se fokusiraju na srednjoškolce, a na zanimljiv način opisali su i kontroverzne teme. Euforija je jedna od najgledanijih emisija na HBO-u među mladom publikom. Mlade obožavatelje ta vijest prilično uzbuđuje.

Prva sezona Euphorije nominirana je za nagradu British Academy Television Award za najbolji međunarodni program. Također je nominiran za nagradu TCA za izvanredno postignuće u drami. Glavna glumica serije, Zendaya osvojila je nagradu Primetime Emmy i nagradu Satellite za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Euphoria je napisao i režirao Sam Levinson. To je adaptacija izraelske televizijske serije koju su kreirali Ron Leshem, Daphna Levin i Tmira Yardeni.