Cole Sprouse i Lili Reinhart VRAĆA SE ZAJEDNO i IZLAZU? Objašnjene glasine

Jesu Cole Sprouse i Lili Reinhart iz klasične priče” Riverdale ' Ponovno nazad? Jesu li riješili svoj nesporazum? Hoćemo li ponovno vidjeti par zajedno? Čekaj, to je puno pitanja u jednom potezu. Ali pogodite što bismo mogli imati odgovor na sve njih. Opet imamo nešto u zraku za naš nekada vrući i uzbudljivi par, Colea Sprousea i Lili Reinhart. Ostanite s nama, upravo ovdje, kako biste saznali sve o Reinhartu i Sprouseu.

Cole Sprouse i Lili Reinhart: Hajde da te provedemo kroz njihovu vezu

Obožavatelji su poskočili od uzbuđenja kada su zatekli da Lili i Cole hodaju jedno s drugim. Definitivno nam par jako nedostaje. Zato nemojmo gubiti više vremena i provedite vas kroz sjećanje niz traku njihove lijepe veze. Zvijezde su definitivno dobile priliku da se međusobno istraže zajedno sa svojom emisijom 'Riverdale'. Još 2017. godine su koketirali jedno s drugim na setu svoje emisije. Oboje su definitivno imali jako lijepo prijateljstvo prije nego što su krenuli naprijed u vezu.Ptice ljubavi ubrzo su objavile svoju vezu iste, 2017. godine. Čak su i oni poduzeli mnogo zajedničkih putovanja. Davne 2017. oboje su uzeli svoj prvi zajednički odmor, oboje su se odlično proveli na plažama Havaja. 2018. oboje su također uočeni u Parizu, a potom i u Meksiku. Većinu vremena u različitim prilikama zatekli smo zvijezde kako se drže za ruke i ljube jedna drugu. Čak su zajedno debitirali na crvenom tepihu kao službeni par. Također smo ih vidjeli zajedno za Met Gala 2019.

Zašto su se Lovebirds rastali?

Siguran sam da ste se zadivili gledajući njihovu ljubavnu priču. Morate sada razmišljati, zašto su se njih dvoje razdvojili? Pa, ako ne znate, ostanite s nama dok otkrivamo zašto je najslađi par Hollywooda odlučio prekinuti jedno s drugim.

Prema našim izvješćima, 2019. nije bila dobra godina za par. Početak 2019. godine bio je još bolji, ali stvari su ubrzo izašle iz mašte. U skladu s tim, u srpnju iste godine njih dvoje su prekinuli vezu. Bilo je dosta nesporazuma između para. Osim toga, tijekom koronavirusa nisu bili toliko u kontaktu jedni s drugima. Udaljenost je definitivno obuzdala iskru u njihovoj vezi.

Ubrzo su obje zvijezde također prekinule šutnju o svom prekidu jer je bilo mnogo glasina koje su tvrdile da je njihova veza živa. Obojica su ubrzo putem svojih društvenih mreža posredno izjavili da su se razdvojili.

Je li se par ponovno okupio?

Sada dolazi rasprava dana, ona koju su svi čekali. Njihovi obožavatelji bi skočili da se par ponovno okupio. Njih dvoje se zapravo nisu ponovno spojili. Zapravo, Cole trenutno izlazi s Arijem Fournierom. S druge strane, kao takvi nismo primili nikakva ažuriranja veza s Lili Reinhart, pa bismo željeli reći da je još uvijek sama.