Cobra Kai sezona 4: Vraća li se Elisabeth Shue konačno kao Ali?

Uvod: Cobra Kai sezona 4

Čekanju obožavatelja došao je kraj jer je nedavno objavljen datum izlaska 4. sezone Cobra Kai. Sezona 4 bit će premijerno prikazana na Netflixu u prosincu 2021. Traileri za Cobra Kai koji su nedavno objavljeni, publiku su uzbudili gledanjem serije. Neki citati zajedno s teaserima ukazuju na neke stvari o radnji 4. sezone Cobra Kai. Cobra Kai sezona 3 već je bila superhit jer je zauzela top poziciju u gotovo 28 zemalja i bila u redu 10 najboljih superhitova u oko 85 zemalja. Treća sezona serije predstavila je sjajnu akciju s bitkom kod Chateau LaRusso i povratkom Elisabeth Shue glumiti 'Alija'.

Radnja 4. sezone

Cobra Kai sezona 4 bit će usredotočena na najveću akciju između združenih snaga Eagle Fang dojoa i Miyagi Doa koji se bore protiv Cobra Kaija na turniru. Treća sezona pratila je okupljanje  Eagle Fang dojoa i Miyagija. Pobjednik turnira će upasti u dolinu dok poraženi mora napustiti mjesto. Priča će se usredotočiti na učenike koji ih pripremaju za natjecanje, a zatim se bore s Cobra Kaiom da ponovno osvoje svoju dolinu. Glavni akteri serije Sam i Hawk borit će se protiv zlikovaca, Robbyja i Kylera. Kao što je prikazano u traileru, Terry Silver će debitirati u Cobra Kaiju i dati određenu financijsku pomoć Cobra Kaiju. Treća sezona već je svjedočila nekim tračcima prijateljstva između Kreesea i Silvera. Trailer prikazuje prisutnost Silvera u seriji kada ga je Kreese pozvao u pomoć. To ukazuje da će Kreeseu i njegovoj Kobri pomoći Terry Silver.Također pročitajte: Hoće li se Owen Wilson vratiti kao Lightning McQueen u Disney+ seriji auta na cesti?

Datum izlaska 4. sezone Cobra Kai

Netflixova serija Cobra Kai Sezona 4 izaći će za obožavatelje 31. prosinca, u petak 2021. Traileri su već otkrili majstore dojoa Miyagi do i Eagle Fang koji treniraju svoje učenike da se bore protiv Cobra Kaija kako bi vratili dolinu u Turnir svih dolina.

Kao i njegove prethodne hit sezone, Cobra Kai sezona 4 također se smatra superhitom. Pratite nas i gledajte svoju omiljenu seriju Cobra Kai kako biste bili svjedok najveće akcijske sekvence godine.