'Chuck' film bi se mogao dogoditi prije nego što se očekivalo, potvrđuje Shazam! Zvijezda Fury of the Gods Zachary Levi

Nakon dužeg čekanja, konačno, imamo službeno ažuriranje filma, Chuck. Ovo je najiščekivaniji film Shazama! zvijezda Zachary Levi . Američki glumac se prokleto trudio da film ostvari! Konačno, nakon toliko godina, Zachary Levi je malo napredovao prema svom projektu iz snova, Chucku. Ostanite s nama, kako biste saznali sve o tome, upravo ovdje.

Je li film Chuck potvrđen? Zachary Levi, i sam potvrdio film?

U neizrezanom podcastu s Michaelom Rosenbaumom, Zachary Levi konačno je progovorio o svom projektu iz snova, Chucku. Projekt je bio na velikom čekanju. Jako naporno radi na franšizi Chuck. Čak i prije nego što je završio emisiju, imao je viziju za film, Chuck. Ali zbog kratkog proračuna i vremenskih problema, njegov projekt iz snova nikada se nije ostvario. Od 2012. godine pokušava napraviti film, ali je, nažalost, uvijek bio na pauzi.

Ali konačno, neka nada se pojavila za njega. Nedavno je razgovarao s kreatorima emisije, Josh Schwartz i Chris Fedak . Razgovarali su o njegovom projektu iz snova. Zapravo, tijekom pandemijske krize, cijela Chuckova glumačka ekipa došla je putem Zoom poziva. Serija je bila posebna za sve. Glumci su izgledali prilično zainteresirani za rad na filmu, Chuck. Čak i u virtualnom susretu, glumci su u sebi mogli osjetiti ponovno okupljanje.

Još nije službeno, ali Levi misli da bi se ovoga puta nešto moglo dogoditi. Obožavatelji su film čekali jako dugo. Nije obećao, ali misli da bi film mogao biti još nekoliko godina udaljen od vas. Zachary je vrlo odlučan prema svom projektu Chuck. Film, Chuck bi mogao doći vrlo brzo. Ali hoće li Warner Bros odobriti Levijev projekt? Hoće li se projekt snova Zacharyja Levija ikada ostvariti?

Zachary Levi se bori da dobije platformu za svoj film, Chuck! Saznajte sve o tome, samo ovdje!

Iako nam je Zachary Levi dao nadu za film, Chuck. Ali on je donio sličnu vrstu presude još 2017. i još uvijek nemamo film na redu. Ovaj put je zvučao prilično optimistično u pogledu svog projekta. Ali ne možemo zanemariti činjenicu da njegov film još uvijek nema osiguranu platformu. U početku je imao planove za Netflix. No čini se da Netflix nije zainteresiran za preuzimanje projekta.

Netflix nije imao mjesta za film Chuck. Ali HBO Max mogla bi biti prekretnica za projekt snova Zacharyja Levija. Warner Bros još uvijek šuti o ovom pitanju. Ali Levi je zvučao prilično samouvjereno kada se obratio studijima Warner Bros. Hoće li film Chuck konačno dobiti mjesto u HBO Maxu? Pa to se može znati tek kad studiji daju zeleno svjetlo filmu. Sigurno ćemo vam dati više novosti o filmu, čim pronađemo nešto novo na ovu temu. Do tada, kako biste primali najnovija ažuriranja o novim filmovima i serijama, ostanite povezani s nama, upravo ovdje.

OznakeZachary Levi