Chris Hemsworth i Elsa Pataky BRAČNI PROBLEMI i RAZVOD Glasine zabrinjavaju obožavatelje

Glasine o razvodu Chrisa Hemswortha i Else Pataky

Chris Hemsworth i Elsa Pataky Glasine o razvodu ponovno su se pojavile, uz nekoliko objašnjenja za probleme para. Sve je počelo kada je Pataky u jednom intervjuu otkrila da su ona i Hemsworth na rubu razvoda i da je teško održati njihov 10-godišnji brak. Prema novim glasinama u časopisu Life and Style, Chrisov i Elsin odnos visi na niti i na rubu je raspada. Elsa će vjerojatno podnijeti zahtjev za razvod jer je smeta Thorova sve veća baza obožavatelja i strahuje da bi je on mogao izdati u bilo kojem trenutku.

Evo više o njihovim glasinama o razvodu, kao i o istini koja stoji iza njih.

Elsa Pataky i Chris Hemsworth jedva da provode neko vrijeme zajedno jer prvi stalno snima za filmove. Odmah nakon ogromnog uspjeha filmova Osvetnici, Hemsworth je postao svjetska zvijezda, a potom je potpisao i druge projekte. Pataky je uznemirena jer je dužna ostati kod kuće i brinuti se za djecu dok Thorova zvijezda, Hemsworth, putuje na egzotična mjesta i druži se s drugim glumicama.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelila Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)

Chris je stalno preplavljen svojim sljedbenicama, čak i na spojevima i odmorima, a Elsa se osjeća napušteno. Što je najgore, većina djevojaka moli Elsu da izađe ili joj čak preda kameru, pa se možda fotografiraju s Chrisom Hemsworthom. Prema pisanju časopisa, Pataky je uznemirena jer je izgubila karizmu, što joj je stvorilo mnogo problema u braku.

Veza Chrisa Hemswortha i Else Pataky

Par se vjenčao u mjesecu prosincu 2010. U svibnju 2012., holivudska superzvijezda i zvijezda Fast Five, Elsa Pataky, dobili su kćer Indiju, a zatim su u ožujku 2014. dobili blizance, Tristana i Sashu. Pataky je rekla da je spremna upustiti se u roditeljsku avanturu čim upozna Hemswortha.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Unatoč sve većem uspjehu Osvetnika, Hemsworth je osjećao da mu nešto nedostaje u životu. Stoga je u lipnju 2019. izjavio da će uzeti pauzu od glume kako bi proveo više vremena sa svojom obitelji. Chris Hemsworth upoznao je Patakyja preko talentiranog agenta Williama Warda početkom 2010., a njihovu vezu objavili su u rujnu. Godine 2010. par se vjenčao tijekom božićnog vikenda u Hemsworthovoj domovini Australiji. Par je dobio zajedničku kćer, Indiju, manje od dvije godine nakon vjenčanja. Godine 2016., Hemsworth je briljantno ispravio stvari nakon što su australske novine objavile da je njegovo vjenčanje na udaru.

Izvještaji otkrivaju da je 2020. godine, iako dugogodišnji par ne može biti zaljubljeniji, Hemsworth otkrio složen razlog zašto njegova supruga nikada nije uzela njegovo prezime nakon vjenčanja. Ponovo je iste godine, u mjesecu kolovozu, Pataky rekao za Body + Soul u Australiji da brak para nije lak. U prosincu 2020. par je proslavio 10. godišnjicu braka. Očito, u dvije godine otkako je članak objavljen, par se nije razišao, što potvrđuje da je Špekulacija bila točna kada je priču nazvala lažnom. Nastavite čitati za više detalja.