Chicago Fire Sezona 10 Epizoda 2 Datum izlaska i očekivana radnja

Chicago Fire je američka dramska televizijska serija koja je premijerno prikazana na NBC-u u listopadu 2012. Derek Haas i Michael Brandt su voditelji, a Dick Wolf je producent emisije. Wolf Entertainment je tvrtka koja stoji iza produkcije emisije.

Prema radnji emisije, prati osobne i profesionalne živote brojnih bolničara, spasilačkog osoblja i vatrogasaca u izmišljenom Vatrogasnom domu 51.

Sve što treba znati o 1. epizodi Chicago Fire sezone 10

Mayday je bio naslov prve epizode 10. sezone Chicago Fire, a odatle ćemo nastaviti naše teorije. Ova epizoda se potom nastavila s ishodima akcija spasilačkog tima, koje je bilo teško predvidjeti s obzirom na to da je prethodna sezona završila na prekretnici. Jedan intrigantan aspekt 2. epizode 10. sezone Chicago Fire je da će se dogoditi crossover, a netko iz prethodnih sezona će se vidjeti kako stiže.Ova epizoda nosi naziv 'HeadCount', a prvenstveno će predstavljati Casey koji postaje viralni na internetu, a u glazbi također nastupaju Mouch i Herrman.

Sezona 10 Glumci Chicago Fire

Kara Killmer igra Sylvie Brett, Miranda Rae Mayo glumi Stellu Kidd, Alberto Rosende glumi Blakea Galloa, Randy Flagler Capp glumi Tonyja, a Jesse Spencer Matthewa Caseyja.

Taylor Kinney kao Kelly Severide, gostujuća zvijezda Katelynn Shennett Kylie, David Eigenberg kao Christopher Herrmann, Joe Minos kao Joe Cruz, Christian Stolte kao Randy “Mouch” McHolland, Eamonn Walker kao šef Wallace Boden i Annie Ilonzeh kao Emily Foster.

Datum izlaska

Premijera 10. sezone Chicago Firea planira se u rujnu. Dugo je vremena serija iz 2012. bila neizmjerno popularna. Michael Brandt i Derek Haas tvorci su serije. Chicago Fire Season 10 Epizoda 2 emitirat će se na NBC-u 29. rujna.

Hoće li biti 11. sezone 'Chicago Fire'?

NBC ne planira uskoro otkazati nijednu od svojih emisija u Chicagu. Prema Deadlineu, mreža je u veljači 2020. objavila da je obnovila Chicago Fire, Chicago Med i Chicago P.D. za tri sezone, koje su pokrivale sezone devet, deset i jedanaest za Chicago Fire.

Serija je dosljedna mrežni hitovi, tako da neće biti šok ako se još jedna obnova približi kraju 10. sezone za Chicago Fire, iako se za sada ništa ne zna.