Charlie Kirk PODRŽAVA UBOJSTVO svojih političkih protivnika na skupu

Uvod

Osnivač pravoslavne grupe studenata, ' Turning Point SAD ,' Charlie Kirk je oklevetao pitanje, koje je pitala osoba od svojih slušatelja o tome kada republikanci moraju koristiti vatreno oružje i ubijati te ljude zbog pogrešne izborne prevare.

Charlie Kirk, suradnik Newsweeka, prihvaćao je upite na Državno sveučilište Boise u Idahu kao dio svog puta 'Razkrivanje kritičnog rasizma' kada ga je tip unaprijed upozorio na njegovo pitanje, želio je pitati što može biti pomalo neuobičajeno i da se treba psihički pripremiti prije nego što javno pozove eliminacija demokrata.Neposredno prije konkretnog pitanja treba li ubijati obične ljude radi izbora, Kirk je odgovorio na pitanje nekoga tko se pitao ima li varanja u glasačkom sustavu, zašto se toliko slučajeva pokušava dokazati njihova nevinost, uključujući neke od sudaca koje je imenovao Trump.

Kao odgovor, Kirk je mnoge slučajeve opisao kao 'loše opisane' i 'podnesene u posljednjem trenutku'. Nastavio je temeljito isticati vezu između epidemije uzrokovane COVID-19 i tzv. varanja u izbornom sustavu ako postoji, rekavši da bi se odaziv u Arizoni i dalje mogao dokazati nevažećim iako nedavne ankete ne pokazuju dokaze raširenosti prijevara birača.

Kirk je kontaktiran za detaljnije komentare.