Bob Odenkirk razbija zašto je bolje nazvati Saula Šesta sezona je 2-parterna

Uvod

Pucanje u Bolje nazovi Saula Počela je 6. sezona. Bob Odenkirk koji igra ulogu Jimmyja McGilla otkrio je da će priča o nadolazećoj 6. sezoni donijeti svježu perspektivu u Breaking Bad. No, u nedavnom intervjuu izrazio je kako nije zadovoljan zapletom kako će priča završiti. Obožavatelji 6. sezone Better Call Saula željni su vidjeti kakve će obrate priča potrajati. U srcima obožavatelja postoji i razočarenje jer bi ova sezona bila posljednja sezona showa. Putovanje prethodnih pet sezona bilo je trijumfalno, primivši svjetsko priznanje za svoju nevjerojatnu kinematografiju, briljantan prikaz radnje i izvanrednu glumu. Izvršni producent serije, Thomas Schnauz , objavila je da se scenaristi emisije trude.

Zaplet 6. sezone bolje nazovi Saula

U međuvremenu, Bob Odenkirk je jasno rekao da će posljednja sezona Better Call Saula promijeniti način na koji su ljudi vidjeli Breaking Bad u prošlosti. Kako je prikazano u priči, Rhea Seehorn igrajući ulogu Kim Wexler imala je intenzivne odnose sa svojim partnerom. Čini se da opaka priroda Jimmyja utječe na voljenog odvjetnika. U intervjuu za The Guardian, Bob Odenkirk je otkrio da vjeruje da bi Kim još uvijek mogla biti živa u daljnjoj radnji priče.Datum izlaska 6. sezone Better Call Saula

Izvršni producent priče, Thomas Schnauz, dao je naslutiti da bi između Kim i Jimmyja mogla biti prikazana neka ljubavna pjesma. Međutim, ova pjesma je odlučena tek u drugoj sezoni showa. Također je putem Twittera otkrio da tim trenutno snima šestu epizodu serije i da će uskoro nastaviti prema sedmoj epizodi. Do danas nije objavljena nikakva službena najava datuma izlaska 6. sezone Better Call Saula. Međutim, jasno je stavljeno na znanje da će biti premijerno prikazana uskoro 2022. godine u SAD-u i sastojat će se od trinaest epizoda te će biti objavljena u dva dijela. Šesta sezona sadržavat će najveći broj scena u sezoni, budući da je svaka od prethodnih sezona imala po 10 scena. Better Call Saul je nastavak serije Breaking Bad, a kreatori showa su Peter Gould i Vince Gilligan. Prvobitno je emisija trebala biti objavljena 2021., no zbog blokade snimanje je odgođeno i u mjesecu veljači 2021. najavljeno je da će biti premijerno prikazana u prvoj polovici 2022. I u mjesecu studenog, objavio je AMC, da će Better Call Saul biti premijerno izveden u dva poluvremena.

Glumci i ekipa

Bob Odenkirk će igrati ulogu Jimmyja McGilla, dok će ulogu Kim Wexler tumačiti Rhea Seehorn. Lik  Nacha Varge tumačit će Michael World i Giancarlo Esposito igrat će ulogu Gusa Fringa. Jonathan Banks karakterizirat će ulogu  Mikea Ehrmantrauta, a lik Howarda Hamlina glumit će Patrick Fabian . Slično će igrati i Lalo Salamanca Tony Dalton .