Bob Odenkirk konačno nagovještava da je bolje nazvati Saula, datum izlaska 6. sezone 2022.

Bolje Caul Saul je spin-off serija Breaking Bad koju su producirali Vince Gilligan i Peter Gould. Američka kriminalistička drama smještena je u Albuquerque u Novom Meksiku početkom i sredinom 2000-ih. Protagonist serije je James ili Jimmy McGill kojeg glumi BOB ODENKIRK a priča se odvija dok on nastavlja svoj put od bivšeg varalice do ozbiljnog odvjetnika, a nakon toga do pohlepnog odvjetnika obrane. Serija je također prednastavak i nastavak još jedne kriminalističke drame Breaking Bad Vincea Gilligana. Better Caul Saul je serija od 6 sezona u kojima je prethodnih pet sezona već objavljeno, a posljednja sezona je spremna za emitiranje sljedeće godine 2022.

Trailer, datum izlaska

Sezona će, kako su potvrdili proizvođači, označiti kraj serije i prvobitno je trebala biti objavljena 2021. jer je proizvodnja reklama za snimanje trebao početi u rujnu 2020. Međutim, zbog globalne pandemije, serija je odgođena i snimanje je počelo u ožujku ove godine u Novom Meksiku. međutim, s Odenkirkovim srčanim udarom. opet je snimanje odgođeno i sada je sve spremno za izlazak sljedeće godine i može se očekivati ​​negdje sredinom sljedeće godine.Do sada, serija nije službeno lansirala; trailer, no kako se snimanje i produkcija nastavljaju u punom cvatu, trailer se može očekivati ​​uskoro.

Što je s glumačkom ekipom?

Što se tiče glumačke ekipe serije, svi originalni likovi će se vidjeti kako se vraćaju, što su potvrdili autori sa:

Jimmy McGill- Glavni voditelj serije i nadolazeće sezone dodatno će istražiti njegov put da postane Gene Takavić.

Kim Wexler - glumi Rhea Seahorn , koja je ljubavnica Jimmyja McGilla. Prošla sezona doživjela je veliki zaokret za ovog lika, a što će se dogoditi vidjet će se u prvoj nadolazećoj sezoni.

Mike Ehrmantraut- glumi Jonathan Banks , koji je umirovljeni policajac koji se kasnije pretvara u tjelohranitelja i konačno završava kao nabavljač droge.

Gustavo Fring- igra Giancarlo Esposito , koji vodi narko carstvo u sjeni lanca brze hrane.

Howard Hamlin- ​​glumi Patrick Fabian koji nije samo Kim i Jimmyjev bivši šef, već se smatra i glavnim partnerom odvjetničke tvrtke Jimmyjeva brata.

Nacho Varga- igra Michael Mando , ambiciozni je član Salmamca bande i kasnije je viđen kako pokušava pobjeći od Laloove torture.

Lalo Salamanca- glumi Tony Dalton i nastavlja posao s lijekovima za nasljedstvo nakon što Hector dobije moždani udar.

Osim toga, neki članovi glumačke ekipe iz prethodne sezone također se mogu vidjeti kako se vraćaju u završnoj sezoni Better Caul Saula. To može uključivati ​​Stacey Ehrmantrau, Hectora Salamanca, Don Eladio Vuentea i mnoge druge.