Asahi potvrdio datum izlaska Peach Boy Riverside sezone 2?

Uvod

Dakle, volite li nadmoćne protagoniste? Sjećate li se “One Punch Man”? onaj tip koji pobjeđuje sve svoje protivnike jednim udarcem? Djelovao je nadmoćno, zar ne? Ali previše snage čini kao dosadnim... zar ne? Bez obzira na to, život također može učiniti zanimljivim. Ako volite OP protagoniste. I vama bi se trebao svidjeti anime pod nazivom 'Peach Boy Riverside'. Zanimljiva stvar u vezi s ovim je da ima i protagonista i anti-protagonista i obojica su nadjačani istom sposobnošću. Kako je prva sezona Peach Boy Riversidea nedavno završila, razgovarajmo o 2. sezoni Peach Boy Riverside.

Što s tim?

Dakle, prije nego što pređemo na temu, zavirimo na kratko u ovaj anime, o čemu se zapravo radi u ovom animeu? Možemo vidjeti da ljudi, poluljudi i duhovi žive u istom čarobnom svijetu, gdje je socijalna diskriminacija posvuda raširila svoje šape i očnjake. U ovim kriznim vremenima, princeza po imenu Saltorine “Sally” Aldike kreće u misiju da pronađe drugu osobu po imenu Mikoto Kibutsu. Stvar je u tome da duhovi imaju dovoljno moći u svom posjedu da mogu očistiti svijet kad god žele. Ali naša protagonistica Sally također ima neke skrivene karte do rukava. Njezina tajanstvena moć može postati simbol u obliku breskve koji joj daje dovoljno moći da lako porazi svakog opakog duha. Ali ona je naš protagonist. Dakle, ona ne vlada s diskriminacijom među bilo kim i misli da ovaj svijet može biti mirno kraljevstvo za sve. S druge strane, naša anti-protagonistica Mikoto Kibutsu, koja ima istu moć kao i Sally, ali s većom snagom za nju, agresivno je rasistička prema svim duhovima, što je inspirira da posiječe sve duhove s ovoga svijeta.Očekivani datum izlaska 2. sezone Peach Boy Riverside

Prva sezona Peach Boy Riversidea počela se emitirati 1svsrpnja 2021. i nakon emitiranja 12 epizoda završila je s emitiranjem 16thRujan 2021. Izvorno adaptiran prema mangi koju je napisao i serijalizirao Cool Kyou Shinsha, Peach Boy Riverside sezona 2 objavljena je na Tokyo MX i drugim kanalima.
Iako je Asahi produkcija odradila dobar posao, prva sezona je dobila n prosječnu ocjenu 6,37. Osim toga, suočio se s oštrim kritikama jer nije slijedio redoslijed prave mange. Redateljsko mišljenje o ovom pitanju nije nimalo zadovoljilo obožavatelje.
Sada dolazi problem u vezi s nedostatkom izvornih materijala. Prva sezona bila je adaptacija prvih šest svezaka stvarne mange s još nekoliko poglavlja iz dijela koji je u tijeku. Kako je za posljednja 4 sveska bilo potrebno oko 6 mjeseci za objavljivanje, bit će moguće početi raditi na 2. sezoni Peach Boy Riverside u 3.rdkvartal 2022., ako i anime ide iza istog obrasca objavljivanja.

Kao 1svsezona nije bila baš uspješna, teško je očekivati ​​dolazak na ekrane. Ali vidjeli smo nekoliko slučajeva u kojima anime s manje-više istom popularnošću dobiva više sezona. Dakle, ako sve bude prema očekivanjima, možemo očekivati ​​da će se 2. sezona Peach Boy Riverside pojaviti unutar 3.rdkvartal 2023. ili čak kasnije.

Očekivana radnja za 2. sezonu Peach Boy Riverside

Sada, kada dolazimo do radnje Peach Boy Riverside sezone 2, budući da se možemo prisjetiti da princeza Sally napušta gostionicu nakon epske bitke s drvećem u posljednjoj epizodi, Sally će nastaviti štititi čovječanstvo, ali mišljenja koja je ogri dao Sally ju je možda zauvijek promijenila. Njezinu misiju da ovaj svijet učini otvorenim za sve neće samo ogri shvatiti kao grijeh, već i njezini suljudi. Ali ona je odlučnija kao i uvijek prema svom putu da zaštiti čovječanstvo zajedno s promjenom burne plime svijeta.