Arnold Schwarzenegger se možda neće pojaviti u Expendables 4 Glasine su ŠOKANTNE obožavatelje diljem svijeta

Iako je ova vijest potvrđena 2017. godine, obožavatelji su još uvijek šokirani odlascima Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger iz filmske franšize pod nazivom The Expendables. Franšiza je serija akcijskih filmova u kojima je Stallone igrao protagonista čovjeka po imenu Barry Ross. Osim ovoga, Stallone je također bio koautor prva 3 filma akcijske franšize.

Stallone je odlučio napustiti franšizu u ožujku 2017. nakon što su izvori potvrdili da on i šef Nu Image/Millennium Avi Lerner nije mogao naći zajednički jezik u nekoliko aspekata vezanih uz novi film. Na primjer, imali su nesuglasice oko scenarija, novog redatelja filma i nekoliko elemenata kvalitete filma. Ipak, vratio se franšizi 2018. Izvori potvrđuju da je proces snimanja od tada tekao sporo i da je pretrpio gubitke jer je bilo nekoliko pokretanja i zaustavljanja.Schwarzenegger je spomenuo EW u intervjuu 2017. i citiram: “Nema Expendablesa bez Slyja”, govoreći o Stalloneu kao Slyju. Također je uvijek iznova govorio da nikada ne bi radio film bez Sylvestera Stallonea. Arnold Schwarzenegger glumio je Trencha u prva 3 filma. Također je spomenuo da nema pojma o pojedinostima u vezi s filmom, samo da je produkcijski tim želio početi snimati u kolovozu 2017. kao i uvijek. Unatoč činjenici da se Stallone vratio u franšizu, Schwarzenegger ostaje izopćenik iz najnovije produkcije. Obožavatelji su mislili da će slijediti Stallonea i ponovno preuzeti ulogu Trencha u novom filmu.

Iako su ove vijesti bile naokolo i čule ih obožavatelji, udarac je pomalo brutalan jer bi novi nastavak The Expendables 4 trebao biti objavljen negdje sljedeće godine (2022.). Obožavatelji nagađaju da će novi film biti objavljen u mjesecu kolovozu jer su svi drugi filmovi iz franšize objavljeni u istom mjesecu. Jedan od članova glumačke ekipe Randy Couture potvrdio je da će snimanje početi 2021. i to je i dogodilo. Priča se da je snimanje filma završeno sredinom listopada 2021. Za najnoviji Expendables se kaže da je posljednji u serijalu, čime je 11-godišnje putovanje privedeno kraju. Obožavatelji su uzbuđeni vidjeti Megan Fox kao posljednju glavnu žensku ulogu i vjeruju da će donijeti savršen završetak serije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio Sly Stallone (@officialslystallone)

Iako je malo uzbuđenja nekoliko obožavatelja, nekoliko drugih vjeruje da bi ovaj filmski serijal trebao završiti kako bi se pustio u razvijeniju, razvijeniju verziju. Vjeruju da su protagonisti stari i prikazuju osjećaj herojstva koji publika više ne cijeni. Također vjeruju da bi završetak ove filmske franšize mogao utrti put za seriju The Expendables.

Sylvester Stallone visoko drži sve ono što se nekada uživalo i cijenilo u akcijskom filmu, ali nije evoluirao s godinama i njegov je lik napisan kao neranjivi plaćenik, obožavatelji danas vjeruju da je to točan prikaz otrovne muškosti.