Armie Hammer OTPUŠTAN iz filma Čovjek iz U.N.C.L.E. nastavak po OPTUŽBI za seksualni napad i zlouporabu droga

Uvod

Nadolazeća godina imat će početak s nekim od najnerealnijih priča o slavnoj osobi 2021. Pogodite tko? Da, Armie Hammer , glumac filma ' Zovi me svojim imenom ' i ' Društvena mreža ,’ i nasljednik naftne tvrtke obitelji Hammer, dospio je u središte pozornosti i ušao u trend nakon što je optužen za kanibalizam. Pa… on zapravo nije kanibal.

Čak i nakon toga. znatiželje se vrte oko osobnog života Armieja Hammera na temelju optužbi koje je dobio s društvenih mreža, tjednima kasnije. Vezano za ovaj incident, ostavio je dva važna projekta. Prema izvješćima nekih pouzdanih izvora, saznali smo da on nije napustio projekt, nego je bio na neki način prisiljen otići. Sada kako se stvari odvijaju, ne znamo može li njegov radni vijek biti isti kao prije.Optužbe protiv njega i kako će to utjecati na njegovu karijeru

Poruke koje nisu provjerene neprestano rastu po društvenim mrežama. Isječci navodno prikazuju Armieja kako razgovara s brojnim ženama u jasnom razgovoru koji prikazuje njegove želje, dok on izražava svoj fetiš i svoje seksualne želje za ispijanjem krvi, rezanjem udova i porobljavanjem svog partnera za seks. Poruka koju je navodno poslao sam Armie jasno govori o njegovim seksualnim fantazijama. Žena koja je ranije bila Hammer-ov bivši spomenuo je da je izrazio želju da joj ispeče rebro i pojede ga. Druga žena, koja je također bila njegova bivša, u intervjuu je izvijestila da joj je svoje ime urezao na kožu (točnije, na zdjelicu) za koju je rekao da je 'igra nožem' kada su bili u njegovoj spavaćoj sobi. Pod plaštom svih tih lascivnih optužbi koje su postale medijska senzacija, ove dame kažu da su te Hammerove seksualne želje samo dimne zavjese. Optužuju Armie da ih manipulira, prisiljava i emocionalno zlostavlja. S druge strane, Hammer nije komentirao ništa što bi moglo potvrditi ove optužbe. Njegov blizak krug negirao je sve optužbe za zlostavljanje.

U ovom sadašnjem dobu tehnologije, vijesti koje se dijele na društvenim mrežama imaju određenu vrijednost. iako Hammer odbija sve optužbe protiv njega, očito optužbe imaju dovoljno valjanosti. Kao rezultat toga, Hammer će doživjeti pad u karijeri i poslovnom životu. Pogotovo, trebao se pojaviti u nadolazećem filmu ' Čovjek iz U.N.C.L.E. ‘što više neće raditi.

Glasnogovornik pravnog tima Armie Hammera spomenuo je novinarima da su optužbe protiv Hammera 'očigledno neistinite'. Također je naveo da je seksualna interakcija koju je imao sa svojim partnerima bila potpuno sporazumna i o tome se u potpunosti razgovaralo da su oni pristali i sudjelovao je obostrano.

Hammer je u svom izvješću spomenuo da su optužbe protiv njega samo neistinite i da su kategorizirane kao nešto bez osnova. Uzviknuo je u svom priopćenju da neće odgovarati na sve te sranje. Također je spomenuo sve tvrdnje na društvenim mrežama koje se iznose protiv njega kao samo lažne online napade.

Od tada niti jedan slučaj nije podnijela niti jedna žena koja je optužila Hammer-a za sva ova nedjela.