Apple Tv+ obnovio drugu sezonu Teherana; Ažuriranja datuma izlaska

Teheran je vrlo popularna izraelska televizijska emisija. Priča je prepuna uzbudljive akcije i vrlo dobro sastavljenog špijunskog nagovještaja. S početkom godine, serijal, Teheran je također obnovljen za drugu sezonu. Obožavatelji su dobili najavu obnove 26. siječnja 2021. od Apple TV+. Teheran je gledao i volio mnoga publika i tako je dobio vrlo dobru ocjenu od 7,5 od 10 na IMDb mreži. Ostanite s nama kako biste saznali sve o Teheranskoj sezoni 2.

Kada će Teheran izaći 2. sezona?

Datum izlaska 2. sezone Teherana još nam nije bio ažuriran. No, očekujemo da ćemo uskoro vidjeti datum izlaska serije. Najava izgleda kuca na naša vrata. Prema našim procjenama, mislimo da će Teheranska sezona 2 biti premijerno prikazana već krajem ove, 2021. ili početkom sljedeće, 2022. Za sada vam možemo reći samo toliko, ali sigurno ćemo obavijestiti vas više o tome čim dobijemo daljnja ažuriranja o tome. Prva sezona serije Teheran emitirana je prošle godine 22. lipnja 2020. Emisija je emitirana na platformi Apple TV+. Očekuje se i izdanje druge sezone na istoj platformi.Više o Teheranu 2. sezone pronađite ovdje!

Izvršni producent serije Teheran, vrlo talentirani i kreativni, Julien Leroux u ekskluzivnom intervjuu dao nam je neke duboke uvide za drugi dio emisije. Prema prikupljenim detaljima, produkcija druge sezone serije koju je Teheran snimio započela je prošle godine, u prosincu 2020. To ipak nije službeno objavljeno. Očito je na emisiju također utjecala beskrajna pandemija i kriza izolacije.

Također smo čuli da će druga sezona serije Teheran biti predstavljena na Apple Original kako bi bila dostupna diljem svijeta. Stoga gdje god sjedili, sigurno možete gledati seriju. I ne samo to, već će se i druga sezona serije Teheran streamati na platformi Kan 11. Ako se pitate postoje li planovi za Teheransku sezonu 3 ili ne. Tada za sada nemamo nikakvih vijesti o tome. Teheranska sezona 3 ovisit će o priči o Teheranskoj sezoni 2. Dakle, da biste znali hoće li biti treća sezona za seriju Teheran ili ne, svakako morate pogledati Teheransku sezonu 2.

Što može biti moguća radnja za Teheransku sezonu 2?

Nismo baš primili puno ažuriranja o ovome. Ali čvrsto vjerujemo da će priča sustići odakle je krenula. Emotivan i djelotvoran završetak Teherana definitivno će obilježiti pozornicu za početak Teheranske sezone 2. Očekuje se da će nadolazeća sezona biti više drame, intenziteta, akcije i emocija. Teheranska sezona 1 definitivno je imala vrlo velik i plodan utjecaj na publiku. To je sjajna priča za prepijanje. Prvu sezonu serije još uvijek možete pronaći u streamingu na Apple+ TV-u. Svakako pogledajte, ako još niste pogledali prvu sezonu Teherana.