Ant Man 3: Bill Murray PROCURIO je svoju TAJNU KAMEO u Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Uvod

Bill Murray je otkrio da će biti dio Ant-Man and the Wasp: Quantumania posada. Glumac Bill Murray jedan je od najpriznatijih glumaca, trenutno prisutnih u Hollywoodu, a svoju ulogu igrao je u brojnim vrhunskim filmovima poput Dan mrmota , istjerivaci duhova i Izgubljen u prijevodu , i mnogi drugi koji su isključeni. Trenutačno ga možemo vidjeti u kinima u ' Francuska depeša ’ Wesa Andersona i planira se vratiti u setu Isterivač duhova: Zagrobni život koji bi trebao biti pušten u kina kasnije ove godine.

Nije prvi put da je Bill Murray zakoračio u svijet franšiznog filma, ali nažalost, rezultat njegovih napora nije mu se isplatio na očekivani način. Eminentno se sukobio sa Lucy Liu na setu filma ' Charliejevi anđeli ,’ i zbog toga je na kraju stavljen na crnu listu iz nastavka. Požalio se zbog toga što se uključio garfield filmova i potpisao se samo na prvi dio jer je mislio da je pisac nacrta jedan od braće Coen. Bez obzira na to, odradio je svoju ulogu u oba filma Space Jam, a nakon toga je izrazio ulogu Balooa u filmu “ Knjiga o džungli ” još 2016. Svi ovi filmovi postali su uspješnice i hitovi na kino blagajnama. Ali da kažem činjenicu, Murray nikada nije pokušao nešto poput ovoga (filmovi o superherojima). Ali kako se vrijeme mijenja, tako se i ta činjenica mijenja.

Što je Bill Murray rekao o svojoj uključenosti u Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

U intervjuu za Frankfurter Allgemeine, njemačke novine, Murray je otkrio da aktivno sudjeluje u nadolazećem Marvelovom filmu. Iako nije odustao od imena, osvrnuo se na prethodni film redatelja, Get In On, potvrđujući da će film biti Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Snimanje filma Ant-Man and the Wasp: Quantumania je trenutno u tijeku. Izlazak filma je zakazan za 28thsrpnja 2023. Bit ćemo svjedoci prvog pojavljivanja Kanga Osvajača (gl Jonathan Majors ) nakon što su me zadirkivali u posljednjoj epizodi MCU serije ' Loki .’ Za sada detaljan opis radnje nema nigdje i ne možemo sa sigurnošću reći hoće li se glumci iz prethodnih filmova poput Judy Greer i Bobbyja Cannavalea vratiti ovom prilikom. Nakon što smo čuli vijest da se Murray pridružio glumačkoj ekipi, možemo nacrtati novi izgled ovisnosti i razvoja radnje nadolazećeg trećeg dijela Ant-Man franšize.

Kako Murray potvrđuje svoje jednokratno sudjelovanje u MCU-u, njegove šanse za glavnu ulogu u filmu ili franšizi su male i to bi mogao biti ležeran uvod poput Matt Damon u Thor: Ragnarök . S obzirom na sudjelovanje Kanga Osvajača u razvoju radnje ovog filma, Murray će vjerojatno biti glumac negdje u povijesti gdje ga susreću junaci ili zlikovci kao u filmu Billa i Teda. Murray se proslavio u kameji koja je oduševila publiku u Zombielandu 2009., pa je isti izgled lika Ant-Man i Wasp: Quantumania mogao pojesti publiku.