Amber Heard LAGALA je da prosudi o fotografijama LAŽNOG NAPADA, Johnny Depp je to sada dokazao

Bitka Johnnyja Deppa i Amber Heard se odvijaju i njihovi slučajevi dobivaju upečatljiv obrat svaki put kad se nešto objavi o njihovom slučaju. Par je bio u braku između 2015. i 2017. nakon što je bio u braku dvije godine s glumicom Aquaman Amber Heard podnijela zahtjev za razvod, a glavni razlog je zlostavljanje u obitelji.

Iako nikada nije prihvatila niti rekla da je to zbog Johnny Depp . Glumica je tvrdila da ju je u razdoblju kada su bili u braku stalno zlostavljao suprug Johnny Depp. Kako bi to dokazala, imala je svoje fotografije kao dokaz na kojima se jasno vidi da ju je netko udario.

Kućište je u ovom trenutku postalo poput drveta svaki put kad ga se dotakne, iz njega nešto izađe.Amber je tvrdila da je od Deppovih ruku pretrpjela dva crna oka, slomljen nos i slomljenu usnu.

Glumac Pirates of Caribbean optužen je za mnogo stvari i to mu nije novo jer je uvijek u nečemu. Ali ovaj put je tvrdio da sve što je Amber do sada rekla sudu nije apsolutna istina. Iako postoje šanse da ona igra, ali koliko postoje dokazi kojima se također može manipulirati uz pomoć najnovijih tehnologija.

Sud je nedavno naveo Johnnyju peticiju o fotografijama koje su mu dostavljene, a sud je također rekao da iako postoje šanse da se fotografije uređuju, a to je dobra vijest za Johnnyja Deppa. Sud je rekao da bi Johnnyjev pravni tim mogao provjeriti fotografije i da je također dobio pristup mobilnom telefonu Amber Heard.

Dok se to događa u posljednje vrijeme. pogledamo par zašto su toliko za drugim. Razlog je taj što je Johnny Depp ogromna zvijezda i što je u industriji više od ikoga i ljudi ga vole. Glavni razlog zašto je Amber Heard bila s njim zbog njegovog šarma i stvarno koliko je uspješan.

Iako je Johnny odbačen iz nekoliko projekata i mogu postojati šanse da ćemo ga manje viđati u filmovima, dijelom je to i zbog toga.

Dok je Amber izjavila da ostaje pri svojim riječima da nije sudu dostavila lažne fotografije i sve.

Dok curenja sugeriraju da će Amber Heard također biti odustala od uloge u nekoliko filmova zbog ovog slučaja.

Johnny Depp je također podnio tužbu protiv Amber Heard za 50 milijuna dolara gdje tvrdi da su pretvorene fotografije i da ih ona kontinuirano koristi kao dokaz u slučaju.

Iako već postoji peticija za uklanjanje Amber Heard iz Aquamana, ali to je samo curenje jer ništa nije sasvim moguće.

dok je John Depp također prilično pogođen time. Šanse da Amber čula da ne laže su ravne nuli, ali je poznata po priličnom karakteru.

Tek u budućnosti znat ćemo što slučaj donosi više.

Ovdje pogledajte ovaj video!!!!!!!!