Amber Heard koristi PRLJAVU TAKTIKU da OTKAŽE Johnnyja Deppa iz Hollywooda

Uvod

Johnny Depp od tada je u vrućoj stolici, a njegova holivudska karijera je u previranju. Sada se čini da Depp želi promijeniti svoje bogatstvo uzimajući stvari u svoje ruke. Johnny Deppu je posljednjih nekoliko godina bilo teško. Njezin 18-mjesečni brak s Amber Heard izazvala je dugotrajni brakorazvodni rat, u kojem je Heard tvrdio da ju je Depp zlostavljao. Johnny Depp je čak podnio tužbu protiv britanskog lista The Sun nakon što ga je nazvao 'beaterom žena'. Međutim, Depp je nedavno dobio parnicu u kojoj je tražio da vidi je li 7 milijuna dolara plaćenih Heardu donirano u dobrotvorne svrhe, kao što je njegova bivša supruga obećala.

Što se zapravo dogodilo?

Ako niste znali, Johnny Depp i njegova bivša supruga Amber Heard dugo su bili uključeni u slučaj nakon što je Heard tvrdio da ga je Depp zlostavljao. Depp je rekao da su njezine tvrdnje lažne i neistinite, a sada je par u ratu vrijednom 150 milijuna dolara koji će završiti sljedećeg proljeća. Iako Depp nikada nije osuđen ni za jedan zločin, vidio je posljedice Heardovih javnih optužbi.

Glumac je izgubio bitku poniženja suočavajući se s britanskim časopisom The Sun, u pratnji Hearda; tada je izgubio žalbenu bitku protiv organizacije. Od tada je Depp rekao da ga je Hollywood 'bojkotirao'. Izgubio je ulogu Jacka Sparrowa u Pirati s Kariba filmovi nakon što je Disney započeo lik u franšizi i njegovu ulogu u Franšiza Fantastic Beasts s Warner Brosom.Koja će mjerenja Jonny Depp poduzeti od sada?

Sada Johnny Depp konačno govori o reakciji Hollywooda na slučaj protiv njega - Depp je kažnjen zbog navodnog zlostavljanja Hearda i pušten je na brojne projekte, uključujući gubitak uloge Grindelwalda u franšizi Fantastic Beasts. Međutim, Amber Heard je uspjela nastaviti raditi na velikim holivudskim projektima – uključujući Aquaman 2 – unatoč tome što su obožavatelji osporili činjenicu da je Heard priznala da ga je stavila u ruke i da je bila žrtva nekih od njihovih najžešćih kontroverzi.

Od tada je Depp navodno tražio manje studije s kojima bi radio i tog svog prijatelja Tim Burton uključit će ga u projekt, ali do sada nismo čuli za bilo kakav uspjeh. Nedavno je Depp govorio o tradiciji otkazivanja, dajući javnu izjavu da nitko nije siguran od toga i da bilo tko može reći bilo što, čak i ako to nije istina, može vas srušiti. Glumac je primijetio da je kultura otkazivanja izmakla kontroli i čini se da pronalazi način da osigura da može nastaviti glumiti, iako mnogi žele da ga 'otkaže'.

Čini se da je njegova tvrtka izložena riziku jer je glumac rekao da to neće uvijek biti sigurno i da se gledatelji osjećaju 'dosadno'. Depp je također rekao da bi bio 'vrlo sretan' da igra filmskog glumca kojeg je tvrtka producirala kada bi se osjećao povezanim s tom ulogom. Tvrtka će u idućih nekoliko godina pokrenuti nekoliko projekata. Depp se ne namjerava pojaviti ni u jednom od njih, ali kao što vidimo, glumac je jasno odlučan i želi sudjelovati u svojoj tvrtki na više načina nego producent.