Adele ŽALI!! UDAJA se za Simona Koneckija jer ju je to stajalo 140 milijuna funti

Uvod

33-godišnja poznata britanska pjevačica Adele dala svoje mišljenje o razvodu od Simon Konecki koji se dogodio ranije ove godine u intervjuu za britanski Vogue. Također je otvorila kako je ovaj incident utjecao na Angela, njenog 9-godišnjeg sina.

Rekla je: “Moj sin je imao puno pitanja. Stvarno nevina pitanja, stvarno dobra pitanja na koja jednostavno ne mogu odgovoriti. Kao 'Zašto vas dvoje i dalje ne možete ostati zajedno?'

“Samo sam imao osjećaj da sam mu, prateći sve ove nadolazeće događaje, želio elaborirati, kad je u dvadesetim ili tridesetim godinama, tko sam ja i koji je razlog što sam poduzeo takve radnje da mu cijeli život podijelim u red pronaći svoju sreću.” Nastavila je.Rekla je: “Ponekad ga je to činilo doista nesretnim i stvarno ne znam hoću li ikada uspjeti izliječiti ranu. Ako uspijem shvatiti razlog zašto sam to učinio... ako mogu dobiti sreću i on me može vidjeti u toj sreći, onda ću možda moći sebi oprostiti. Želim da moj sin vidi da ga zaista volim, a ja sam voljena. Zaista mi je važno... Od tada sam bio na putu da pronađem svoju pravu sreću.” Nastavila je.

Nakon toga Adele se prisjetila o čemu je razgovarala sa svojim sinom kada je imao šest godina – tada su se stvari između nje i Koneckog počele pogoršavati. 'Rekao mi je 'Možeš li me vidjeti?', a ja sam odgovorio 'da'. A on je tada rekao 'Zato što te ne vidim'. Upravo u tom trenutku, zašto se cijeli život raspao.'

U tom kontekstu Adele je podijelila što misli o razlogu raspada braka. Rekla je da je to možda zbog njenog 'povratka Saturna', gdje je rekla da je 'izgubila stvar'. Dodala je: 'Kada se to dogodi, može vam potresti život, a i mene je pomalo potreslo. To me natjeralo da se zapitam: tko sam ja? što želim raditi? Što mi može pružiti pravu sreću? Sve ove stvari.”

Nastavila je govoriti “Samo sam šetala uokolo i nisam bila sretna. Nitko od nas nije učinio ništa loše. Nitko od nas nije povrijedio jedni druge ili nešto slično.” Adele je podijelila da su se ona i njezin suprug Konecki razišli mnogo prije nego što su podnijeli zahtjev za razvod, ali su tu vijest odlučili ne objaviti javnosti. Rekla je da su to dugo držali za sebe. Spomenula je: 'Morali smo polako jer je između nas dvoje bilo dijete.'

“Nije bilo tako... Jednostavno nije bilo dovoljno za mene”, spomenula je svoj brak. “Nisam htio završiti stvari kao većina ljudi koje sam poznavao. Nisam bio tužan, ali bio bih tužan da nisam sebe stavio na prvo mjesto.

U nastavku intervjua Adele je napomenula kako očekuje da će njezin nadolazeći album pomoći sinu Angelu da shvati njezin izbor razlaza s ocem Koneckim.