Adele vara Simona Koneckog s Rich Paulom zbog čega ju je njihov RAZVOD koštao 140 milijuna funti

Adele i Simon Konecki su se rastali

Adele općenito je svoj osobni život držala podalje od očiju javnosti. Obožavatelji su bili iznenađeni kada su prošle godine saznali da se diva razvela od svog glavnog supruga dobrotvorne organizacije, Simon Konecki , 46, nakon samo 11 mjeseci braka.” Adele i njezin partner su se razdvojili - objavila je tada zvijezda. Posvećeni su zajedničkom roditeljstvu svog sina s ljubavlju. Za Adele (32) i Simona, koji imaju sedmogodišnjeg sina po imenu Angelo, prvo se mislilo da su se vjenčali 2016. godine, no kasnije je otkriveno da su se vjenčali 2018. godine.

Nagodba za razvod u iznosu od 140 milijuna funti

Adele i njezin trogodišnji suprug Simon Konecki završili su razvod vrijedan 144 milijuna funti u siječnju, a pravni postupak je završio u ožujku. Prema izvješćima, sudac je dodijelio “ Netko kao ti ” molba pjevačice da brakorazvodni postupak ostane tajan. Adele je navodno zatražila da se brakorazvodna nagodba ne objavi u javnosti. To znači da će 'financijski, prodajni ili drugi povjerljivi poslovni podaci biti privatni, a oni kojima je potreban pristup gotovo će sigurno morati potpisati ugovor o neotkrivanju podataka. Prema izvješćima, par nije imao predbračni ugovor i mogao bi podijeliti svoje bogatstvo od 180 milijuna dolara (144 milijuna funti) na pola. Adele je navodno ranije ponudila Simonu, koji živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, kuću u blizini svoje vile na Beverly Hillsu vrijedne 6,9 ​​milijuna funti.Adele govori o svojoj tajnoj vezi nakon razvoda

Prema ovom izvoru, nagodba je uglavnom ostala tiha, s tim da je sud LA-a otkrio samo nedostatak predbračnog ugovora – kako bi se zaštitila njezino golemo bogatstvo. Sudac je naložio da se 'financijski, prodajni ili drugi povjerljivi poslovni podaci' o postupku čuvaju u tajnosti, te da sve strane potpisuju ugovor o tajnosti. Pjevačica je podnijela zahtjev za razvod, pozivajući se na nepomirljive razlike, te zatražila zajedničko skrbništvo nad njihovim sinom s kojim su i dalje suroditelji.

Glasnogovornik umjetnika potvrdio je njihov razlaz u izjavi danoj u siječnju 2019., rekavši: “Adele i njezin dečko su prekinuli. Posvećeni su zajedničkom roditeljstvu svog sina s ljubavlju. Zatražili su privatnost, kao i u prošlosti. Neće više biti primjedbi.” Nije jasno koliko je Adeleina bogatstva izgubila u raspravama, ali se kaže da su njih dvoje prijateljski, a Adele je kupila 10 milijuna dolara vrijednu nekretninu u LA-u blizu svog bivšeg muža. Glazbena senzacija nedavno je počela izlaziti s američkim sportskim agentom Rich Paulom, a čini se da su zaljubljeni kao i uvijek!

Zašto se Adele osjećala dužnom isplatiti odštetu svom bivšem mužu?

Prema The Sun u Ujedinjenom Kraljevstvu, par nije potpisao predbračni ugovor prije braka, stoga bi Simon dobio polovicu Adelinog bogatstva. Specifičnosti razvoda držao je skrivenim sudac brakorazvodnog suda u Los Angelesu. Prema Sunu, sudac je naredio da se 'financijski, prodajni ili drugi vlasnički poslovni podaci' drže skrivenim, te da čak i odvjetnici moraju potpisati ugovor o tajnosti.

Adele procjenjuje se da je vrijedna 182 milijuna dolara, prema Peopleu, pri čemu je velik dio svog bogatstva stekla tijekom braka sa Simonom. Drugim riječima, ako nema predbračnog ugovora, sve što Adele zaradi tijekom njihovog braka tehnički je upola i njezin suprug.