Adele odgađa boravak u Las Vegasu zbog COVID-19

Poznata britanska pjevačica Adele je promijenila svoj boravak u Las Vegasu koji je zapravo trebao biti održan 21svsiječnja ove godine. Kratak video objavljen je na njezinom službenom Twitteru. Video je objavljen 20thsiječnja, četvrtak, dan prije predstave. Britanska pjevačica je sa suzama u očima objavila da je zbog kašnjenja u isporuci i drugih članova tima koji su zahvaćeni virusom Corona odgođeno i svo planiranje showa te je show prekinut.

Britanska pjevačica ispričala se rekavši da joj je jako žao zbog kašnjenja emisije, ali njezin show još nije spreman. Dodala je i da su se potrudili sve što su mogli da slože predstavu u zadanom vremenskom razdoblju te su se potrudili da bude primjerena cijeloj publici. Ali, nažalost, potpuno su uništeni kašnjenjem u isporuci i pandemijskom situacijom. Više od polovice članova njezinog tima pozitivno je testirano na COVID-19 i još uvijek su s njim. zato je sasvim nemoguće obaviti pripreme za predstavu. “Ne mogu vam isporučiti ono što sam sada morao i tako mi je žao zbog toga. Ispričavam se što sam to objavila u zadnji čas”, zaključila je.

Dodala je svoje objašnjenje da ona i ostali članovi njezinog tima rade 30 sati zaredom kako bi riješili nered, ali im je ponestalo i vremena i mogućnosti. Dok je suzdržavala suze, nastavila je da je izrazito uzrujana, ali i posramljena zbog otkazivanja showa. “Užasno mi je žao svakoj publici koja je prešla dug put da pogleda moju emisiju. Jako mi je žao.' Završila je.

Adele dao joj je potvrdu da će termini za nastup biti pomaknuti u najkraćem mogućem roku. U međuvremenu je rekla da će raditi na predstavljanju showa i dovesti ga na razinu na kojoj bi trebala biti. Dodala je da joj je iznimno žao zbog kašnjenja i svega, ali emisija još nije spremna samo za predstavljanje.

Najava za Las Vegas rezidenciju britanske pjevačice Adele objavljena je još u studenom prošle godine i najavljeno je da će napraviti poseban boravak koji će trajati četiri mjeseca. Emisija će nositi naslov ' Vikendi s Adele .’ Mjesto održavanja je bilo u Colosseum Venue u Caesar Park Hotelu. Emisija je zapravo trebala početi od 21svsiječnja ove godine i planirano je da se nastavi do 16thtravnja ove godine, svakog petka i subote.

Emisija je trebala uključivati ​​pjesme s novog albuma britanske pjevačice 30. Ovo je bio najiščekivaniji četvrti studijski album koji je nedavno objavljen. Nakon izlaska albuma uspio je osigurati svoje mjesto na Billboard 200 i postao najprodavaniji album prošle godine (prema izvješću Billboarda).

OznakeAdele