Adele i Simon Konecki RUŽNI razvod koji ju je koštao 140 milijuna dolara

Prošli mjesec, Adele vratila se u industriju sa svojom novom pjesmom u pet godina dugom razmaku! Lansirana je njena pjesma Easy on Me! Ali gdje je bila sve ove godine? Čini se da se razvela od bivšeg muža Simon Konecki jako je utjecao na nju! Naši izvori kažu da je morala platiti 140 milijuna dolara Konecki da bi izašla iz braka! Ostanite s nama, kako biste saznali sve o tome, upravo ovdje!

Konecki i Adele: Vremenska traka veze!

Konecki i Adele počele su izlaziti još 2012. godine! Izvještaji kažu da ih je upoznao jedan od njihovih zajedničkih prijatelja Ed Sheeran! Iste godine 2012. Adele je također viđena trudna. Izvori su potvrdili da su Adele i Konecki 19. listopada 2012. primili sina vrlo slatkog izgleda i svom sinu dali ime Angelo!Nakon 6 godina veze, par je odlučio vezati svoj vjenčani čvor 2018. No ubrzo nakon braka stvari su se izmijenile i njihova je veza postala gorka! Brak nije preživio ni 2 godine. Stoga su se 2019. odlučili razvesti jedno od drugoga. Ali ovaj se razvod razlikovao od ostalih brakorazvodnih slučajeva! Izvještaji kažu da je Adele morala platiti ukupno 140 milijuna dolara Konecki da bi se oslobodila braka! Čini se da par nije sklopio ni predbračni ugovor prije nego što su se odlučili vjenčati!

Velika suma za razvod!

Adele i Simon su financijski zdravi! Da ne zaboravimo, Adele kao pop zvijezda definitivno posjeduje dobar iznos imovine i tantijema. Par se u početku želio normalno razvesti, ali se pokazalo da razvod Adele nije bio isplativ! Nije bilo predbračnog ugovora, pa je Adele morala platiti ukupno 140 milijuna funti. Par je također dijelio mnogo imovine zajedno! Zbog njihova rastave dio Adeleine imovine prebačen je i na njegovog bivšeg supruga Simona! Unatoč gorkom kraju, oboje su odlučili zadržati zajedničko skrbništvo nad sinom Angelom! Oboje definitivno, ne žele da njihov sin pati od njihovog razvoda!

Adelein novi album je na njenom bivšem mužu!

Nakon 5 godina, Adele se vratila u industriju sa svojom potpuno novom pjesmom, Easy On Me! U ekskluzivnom intervjuu Adele je otvoreno rekla da se njena nova pjesma temelji na svemu što je prošla! To je bilo dovoljno da pretpostavimo da je pjevačica definitivno naznačila liniju za bivšeg supruga. Prošla je kroz mnoga 'unutarnja previranja' svih ovih godina! Tekst njene nove pjesme zasigurno govori o njenoj unutarnjoj boli i traumi.

Izvještaji kažu da je odluka o razvodu bila jako teška za Adele. Bila je slomljena srca i traumatizirana zbog cijelog ovog pitanja razvoda. Oboje, Adele i Simon, mnogo su se trudili na svoj način kako bi njihova veza uspjela, ali izgleda da je njihovo razdvajanje trebalo da se dogodi! Za još takvih najnovijih ažuriranja i vijesti o nedavnim i trendovskim tračevima o slavnim osobama, ostanite povezani s nama!