365 dana Michele Morrone uskoro će sletjeti u Bollywood i predobro je da bi bilo istinito

Internet je u plamenu, a razlog za ovaj plamen nije nitko drugi nego vruća i zgodna Michele Morrone. Trenutno je u toku snimanje 2. sezone 365 dana. Zaista smo uzbuđeni zbog filma i više od toga obožavatelji umiru od želje da vide Michele. Dobili smo neke ekskluzivne slike sa seta. Michele Morrone na svim fotografijama izgleda izuzetno zgodno. Ostanite s nama kako biste saznali sve samo ovdje!

Michele Morrone u Bollywoodu? Je li to istina?

Michele Morrone je nedavno u ekskluzivnom intervjuu rekao da mu se obratila bollywoodska industrija. Da, rekao je da se cijeli njegov tim sada širi prema Indiji. Michele razmišlja o tome da uzme neke bollywoodske projekte. Bollywoodska industrija će sigurno dobiti još jednu zvijezdu ako se Michele pridruži industriji. On ne samo da je zgodan, već je vrlo vruć i zabavan. Ali vijest još uvijek nije toliko pouzdana jer još uvijek ne znamo hoće li se baviti bollywoodskim filmovima ili ne.Michele je rekao da je zaista počašćen i ponizan što su mu se obratili s tako velike platforme za zabavu. On misli da je Bollywoodska industrija puna kulture i ukusa. Michele Morrone je porijeklom talijanski glumac. Njegov izgled i glumačke vještine ga definiraju. Ali jako voli boje i glazbu Bollywoodske industrije. Također je učio više o industriji zabave na hindskom jeziku i planira glumiti u nekim filmovima. Želi isprobati neke nove stvari i misli da bi bilo sjajno kada bi pogledao u bollywoodsku industriju. Tako je razmišljao o proširenju poslovanja, ali još uvijek nismo sigurni hoćemo li ga gledati u bollywoodskim filmovima ili ne!!

Ovdje je sve o Micheleu Morroneu i njegovoj karijeri!

Viđen je u 365 dana i to je bio početak njegove karijere. Michele Morrone postao je srce publike kada je viđen u ulozi Don Massima Torricellija u poznatoj poljskoj erotskoj drami, naime, 365 dana. Postao je stvarno popularan. On je veliki obožavatelj koji prati bazu na svojim društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Njemu se obratio nitko drugi nego poznati bollywoodski kreator Karan Johan da glumi u jednom od njegovih filmova. Ne samo on nego i drugi žele da Michele dođe u industriju kina na hindskom jeziku.

Micheleine slike bez majice na Instagramu izluđuju djevojke diljem svijeta. On je elegantan i moderan. Michele na Instagramu prate i mnogi kreatori hindskih filmova. Nije snimio mnogo filmova, ali se ne može poreći da ga poznaje. Postao je senzacija preko noći kada je prvi put glumio u filmu 365 dana. A nedavno snima 2. sezonu 365 dana. Očekujemo da će nadolazeća sezona donijeti još zanimljivijih koncepata na sliku. Obožavatelji su jako uzbuđeni što će ga ponovno vidjeti na ekranu. Procurile slike sa setova drame trenutno su postale viralne posvuda na internetu. Ostanite povezani s nama kako biste saznali više o Michele Morrone i drugim zvijezdama.